Promote™

Продуктите от гамата PROMOTE™ са предназначени за всички животновъди за повишаване продуктивността на животните и хуманното отношение към тях. Хранителните добавки имат важна роля при храненето на животните.

Cargill Animal Nutrition, Provimi разработва PROMOTE™ с цел, подобряване усвоимостта на фуражите и увеличаване продуктивността на животните, както и задоволяване на бързо променящото се търсене на потребителите. Продуктите от гамата PROMOTE™ са предназначени за животновъди, производители на комбинирани фуражи и търговци. PROMOTE™ е значителна крачка напред в ангажираността на Cargill Animal Nutrition, чрез съвети и иновации да подпомага своите клиенти.

PROMOTE™ е платформа за разработване, тестване и доставка на качествени фуражни добавки, гарантиращи успеха на нашите клиенти в един бързо развиващ се и динамичен пазар. Нашите настоящи и бъдещи потребители изискват последователни и надежни продукти от утвърдени производители на пазара. Нарастващото световно потребление изисква по-висока продуктивност от животновъдите, затова ние предлагаме нашата гама от продукти PROMOTETM в помощ на Вашия бизнес.

PROMOTE™ е продуктова гама за повишаване продуктивността на всички видове животни:

Увеличаване на смилаемостта:

Amaferm® регистриран в Европа като зоотехническа добавка, която подобрява смилаемостта на влакнините, чрез едновременно стимулиране на растежа на гъбички и бактерии в търбуха. (предлага се в Европа и Близкия изток, Южна Америка и Индия)

Естествени Антиоксиданти:

Proviox® - специфична комбинация от антиоксиданти, която спомага за поддържането на антиоксидантите функции в организма на животните.

Превенция и контрол на микотоксини:

Notox™ - цялостна и ефективна стратегия с продуктово портфолио и ексклузивни услуги, в помощ на своите клиенти за преодоляване проблеми свързани с микотоксини.

Добра продуктивност и здраве:

Aloapur® - биодобавка на основата на лактилати за подобряване продуктивността на птиците при неблагоприятни условия на отглеждане.

Biacid™– е специфична високоефективна смес от органични киселини и етерични масла за подобряване консумацията на фураж и храносмилателните функции при птиците.

Cinergy® – смес от ароматни съединения на базата на естествени идентични етерично-маслени съединения, който помага на свинепроизводителите при захранването на прасенцата след отбиване и повишаване на прираста.

Prohacid® – Смес от бързо и бавно разтворими органични киселини, влияещи благоприятно на динамиката при намаляването на рН в стомаха и производителността.

Provimax® – комбинация от внимателно подбрани летливи мастни киселини, предназначена за повишаване на продуктивността при стокови носачки и разплодни птици и едновременно с това за подобряване качеството на яйчната черупка, чрез стимулиране функциите на черния дроб и чревната стена.

PROMOTE™ е продуктова гама, разработена от специалистите на Cargill Animal Nutrition, Provimi, лидер в храненето на животни, която ще Ви помогне за максимално оптимизиране продуктивността и качеството на Вашите животни.

За повече информация: тук

Или се свържете с нашият представител:
Димчо Джувинов
E: ddjouvinov@viand.bg
M: +359 882 92 29 76

 

Провими – млекозаместители

ProviMilk

Включването на нови суровини в състава на млекозаместителите ProviMilk, подобрят качеството на млякото и продуктивността на животните.

Внимателно подбраните суровини осигуряват белтъчини с висока биологична стойност и лесно смилаеми мазнини. Млекозаместителите гарантират оптимално количество минерали, микроелементи и витамини, съобразени с потребностите на телетата. Млекозаместителите ProviMilk са лесно разтворими във вода с отлични вкусови качества, характеристики важни за приемането им от младите телета.

Всички ProviMilk млекозаместители съдържат добавката NuStart – комбинация от етерични масла, пребиотици, пробиотици и естествени антиоксиданти, както и всички необходими витамини и микроелементи за телета.

За повече информация: тук
Или се свържете с нашият представител:
Димчо Джувинов
E: ddjouvinov@viand.bg
M: +359 882 92 29 76

Neopigg RescueCare програма

Neopigg ™ RescueCare е уникална програма, разработена от Cargill Animal Nutrition, Provimi, продукт специално създаден за за европейските свинеферми при мокро хранене за прасенца в периода от раждането до 28-мия ден. Програмата Neopigg ™ RescueCare, гарантира високо качество на използваните продукти (ново поколение млекозаместители) през системата RescueCups.

За повече информация: тук
Или се свържете с нашият представител:
Димчо Джувинов
E: ddjouvinov@viand.bg
M: +359 882 92 29 76

 

Provisoy

Provisoy е уникален соев продукт с висока смилаемост и ниско съдържание на нехранителни вещества. Производственият процес включва тройна термо-механична обработка с цел увеличаване смилаемостта на хранителните вещества. Обработката увеличава площта на продукта, за по-добър достъп на храносмилателни ензими. Provisoy е отлична алтернатива на рибно брашно, картофени протеини и соеви концентрати, особено при фуражите за прасета. Високата смилаемостта е доказана при няколко in vitro тестове. Provisoy подобрява продуктивността при преценца и свине майки в сравнение с други източници на протеин.

За повече информация: тук

Или се свържете с нашият представител:
Димчо Джувинов
E: ddjouvinov@viand.bg
M: +359 882 92 29 76